Word jij onze nieuwe collega?

Product developer

Belgium
R&D

Denk jij graag mee over de ontwikkeling van (nieuwe) producten van conceptfase tot eindproduct en dat binnen een productieomgeving? Dan is deze vacature iets voor jou!

Junior product manager

Belgium
Marketing/Product management/Pricing

Je bent gedreven, hebt technische affiniteit en een commerciële feeling? Je bent op zoek naar een bedrijf waar jij je (eerste) ervaring op kan doen als product manager? Dan spreekt de vacature van Junior Product Manager je aan! 

Business controller

Belgium
Finance

Hou je ervan accuraat en analytisch bezig te zijn? Zet je graag jouw tanden in kwalitatieve financiële rapportering en analyses ter ondersteuning van beslissingen op bedrijfsniveau? Dan interesseert de functie van Business Controller jou vast! Als Business Controller ben je verantwoordelijk voor de analyse, uitvoering en controle van alle financiële aspecten van de Henco bedrijfsprocessen en  bouw je mee aan het succesverhaal van de Henco organisatie.

Customer Service Ambassador

Belgium
Supply Chain

Staat bij jou klanttevredenheid op nummer 1? Je bent communicatief sterk, spreekt meerdere talen en je wilt deze talen graag dagelijks kunnen gebruiken? Dan is deze functie iets voor jou! Als Supply Chain Coördinator treed je op als interne ambassadeur van je klanten waarbij je alles in het werk stelt om binnen de interne organisatie de nodige antwoorden en oplossingen voor je klanten te bekomen.

Supervisor Spuitgieterij

Belgium
Injection molding and assembly

Je hebt feeling of ervaring met spuitgiettechnieken? Denk jij een echte peoplemanager te zijn waar medewerkers op kunnen vertrouwen? Je hebt ervaring in een productieomgeving maar wilt een stapje hoger? Dan zou dit wel eens een interessante vacature voor je kunnen zijn! 

 

Process Engineer Schuimafdeling

Belgium
Engineering

Vind je kwaliteit van proces en product belangrijk binnen een productieomgeving? Zie je bij elke stap die je zet de mogelijkheid tot verbeteringen in een productieproces? Lijkt het je leuk om dit alles in praktijk te kunnen brengen bij een afdeling die volledig van nul moet worden opgezet? Dan ben jij de Process Engineer die wij zoeken!  
 

Senior Strategic Buyer

Belgium
Purchase

Als Strategisch Aankoper bij Henco ben je verantwoordelijk voor het aankoopbeleid van de organisatie. Ben je hands-on maar tegelijkertijd strategisch sterk en spreekt een technische omgeving jou aan? Lees dan zeker verder!

Specialist meetkamer

Belgium
Quality

De meetkamer bij Henco speelt een belangrijke rol in de kwaliteitscontrole van onze producten. Als Specialist meetkamer werk je graag nauwkeurig en zelfstandig binnen een hightech werkomgeving. Je levert jouw bijdrage aan de kwaliteit door het nameten van nauwkeurige producten op de 3D-meetmachines.

Sales representative Mid-West Finland

Finland
FI

As a Sales Rep at Henco you are responsible for the sale of Henco piping systems in your region. Are you the driven sales person passionate about technology who wants to work in an established company within the sector? Be sure to read on! 

Waarom werken bij Henco?

Werken bij Henco is een zalig idee, maar dat kan zomaar iedereen roepen. We vroegen aan onze medewerkers om hun ervaring te delen. Ontdek hier wat onze medewerkers er zelf van zeggen. 

Geen openstaande vacature gevonden?

Solliciteer dan hier spontaan!

Stuur nog vandaag jouw CV en motivatiebrief via dit formulier.